Minicruises naar Engeland - Mini-Cruises.info


Go to content

Minicruise Londen

Bestemmingen

Minicruises naar Londen
Ga eens anders op reis en boek een 3-daagse minicruise naar Londen met Stena Line. U vaart vanuit Hoek van Holland met de Stena Britannica naar Groot-BrittanniŽ. U vertrekt 's avonds en komt 's ochtends vroeg aan in de haven van Harwich, 140km van Londen. Van hieruit reist u binnen een uur per trein naar Londen.

Op de terugreis van uw mincruise naar Londen vaart u 's avonds met de Stena Holandica en komt u 's ochtends vroeg weer aan in Hoek van Holland. Aan boord zult u zich tijdens de minicruise uitstekend vermaken. Zo is er een casino, bioscoop, winkel, bar, restaurant en speelruimte voor de kinderen.

Bezienswaardigheden in Londen
Eenmaal aangekomen in Londen heeft u de hele dag de tijd om de bruisende stad te ontdekken. Begin tijdens uw minicruise de dag met een bezoek aan highlights zoals de Big Ben, Westminster Abbey en het koninklijk huis Buckingham Palace met haar tuinen. Als u geen last heeft van hoogtevrees is een ritje met het reuzenrad Londen Eye absoluut een beleving. Vanuit een gesloten capsule ziet u de stad vanaf 135 meter hoogte. Een ideale manier om tijdens de minicruise Londen te verkennen is met een ritje in de Hop-on Hop-off bus. Met deze dubbeldekker ziet u een groot gedeelte van de stad, bij mooi weer vanaf het open dak. Bovendien kunt op vele plaatsen op en af stappen, zodat u Londen op elk gewenste plaats kunt ontdekken.

Voor een stevige lunch zit u goed in bijvoorbeeld de multiculturele wijk Soho. Ook in het centrum van Londen heeft u volop keus. Rust vervolgens even lekker uit in een van de mooie parken die Londen rijk is. In Hyde Park en Regent Park maakt u een ontspannen wandeling en zit u heerlijk op een bankje of in het gras.

Zin om tijdens uw minicruise in Londen te winkelen? Londen is een winkelstad bij uitstek. Belangrijke straten zijn Bond Street, Oxford Street en Regent Street. Ook de internationaal bekende markt op Portobello Road is met haar tweedehands artikelen een ware winkelbeleving. Als u nu eens extravagant wilt shoppen in Londen, dan gaat u naar Harrods. In dit bijzondere warenhuis vindt u werkelijk alles wat u maar kunt bedenken aan luxe waren.

Vol indrukken verlaat u Londen en u sluit de minicruise af met een comfortabele terugreis per ferry van Stena Line.

Home | Bestemmingen | Aanbieders | Met de trein | Over Mini-cruises.info | Site Map


Back to content | Back to main menu